En blogg om resor och upplevelser

Bloggen startade jag 2013 när jag gjorde en resa runt jorden på 80 dagar. Därefter har jag fortsatt att hålla igång och uppdatera denna varje gång jag gör en ny resa. fiasresaruntjorden.blogg.se

Vegas, Baby!

Publicerad 2014-02-28 07:51:08 i USA,

Då har jag anlänt till Las Vegas!
 
Jag utanför Excalibur
Jag var uppe med tuppen idag och redo för en lång dag i bilen för igår när jag ställde in gps:en visade den nämligen på 5,5 times körning!! Gissa om jag blev glatt överraskad när den efter ca 10 minuters körning kalkylerade om rutten och gav mig en körtid på knappt 2 timmar! Detta gjorde att jag var i Las Vegas strax innan lunch! 
 
I och och med att jag hade check-in tid vid 14,00 så passade jag på att köra inom och snacka dels med företaget jag ska på tour med på lördag men också där jag ska lämna bilen, jag hann även med att handla lite frukt innan jag begav mig tillbaka till hotellet och checkade in. 
 
Efter att ha installerat mig så blev det en snabb lunch innan jag begav mig ner till strippen! Jag hann faktiskt med nästan hela strippen idag Och har med andra ord hunnit se New York, Paris, Grekland mm. Varför åka jorden runt när allt finns här i Las Vegas;)
New York
 
 Excalibur eller är det Disneyland?
 
 Paris
 
 Bellagio
 
När jag kom tillbaks till hotellet bestämde jag mig för att sätta mig i bilen och ta mig till ett shoppingcentrum. Jag som inte skulle ha något kom ändå hem med en ny tröja.... Tror jag snart får köpa en ny väska också....
Vid Strippen inne på M&M....
 Tack och lov blev det i alla fall bara en tröja, kunde inte låta bli att köpa när den var på rea och allt;)
 
Nu börjar dagen lida mot sitt slut och jag får börja klura på hur jag ska spendera morgondagen men den ska förhoppningsvis bli minst lika effektiv som denna! Gäller att ligga på topp!
Staden som aldrig sover eller vad är det man säger?
 
 
Tjingeling!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela